Wilkinsons Logo

Garden Design

Rear Garden

Eaglescliffe, Stockton on Tees

Concept to completion: Classified

The client required a full refurbishment of their back garden. The land needed draining, existing paving was to be re-laid as well as adding Indian sandstone to the rear. Gravel borders created definition and reduced future maintenance.

landscaper yarm


Maximising space

The client wanted to get the most from their back garden space. That request is evident by looking at the design, leaving no stone unturned in our quest to deliver a high quality solution. The result combined multiple elements to leave another customer delighted.

image 2
IMG 3651


This photo was taken after clearing and leveling the earth.

IMG 4047 edited


The final masterpiece left the client extremely happy.

"I'd like to thank you and the team in transforming a sad garden into a masterpiece. The planting fits in perfectly with the design ethos, a very professional job with a competitive price tag worth every penny!"

Alan Shaw

Give us a call today

01642 790409